Ben van den Dungen Quartet en Jasper Blom Quartet in Brouwerij Martinus

GRONINGEN

Het Ben van den Dungen Quartet geeft woensdag 31 januari een concert in Brouwerij Martinus in Groningen. Een week later, woensdag 7 februari, treedt het Jasper Blom Quartet - mét de Duitse award-winning trombonist Nils Wogram - er op.

Het Ben van den Dungen Quartet bestaat uit Ben van den Dungen (tenorsax, sopraansax), Miguel Rodriguez (piano), Marius Beets (contrabas) en Gijs Dijkhuizen (drums). Het Jasper Blom Quartet bestaat uit Jasper Blom (tenorsax), Jesse van Ruller (gitaar), Frans van der Hoeven (contrabas) en Martijn Vink (drums). Het kwartet wordt voor de gelegenheid versterkt met trombonist Nils Wogram.
Beide door Stichting Jazz In Groningen georganiseerde concerten beginnen om 20.30 uur. Kaartverkoop: Swingmaster en Brouwerij Martinus.

Auteur

Marc Jansen