Excursie 'Voel de winter' in De Onlanden

EELDERWOLDE

Speciaal voor gezinnen is op 11 februari een excursie in De Onlanden. De excursie start om 10.00 uur vanaf de Onlanderij, Madijk 1  in Eelderwolde aan de rand van de stad Groningen.

In de winter lijkt het leven in de natuur stil te staan, maar is dat waar? Kom en zoek samen met de boswachter naar tekens van leven in de winterse Onlanden. Wat doen planten en dieren in de winter? In een wandeling van 4 kilometer gaan deelnemers op zoek naar de sporen van reeën en andere dieren. Leren de knoppen te herkennen hoe de nu nog kale bomen heten. En ontdekken wat de dieren eten die niet in winterslaap zijn. Warme kleding, het kan koud zijn en waterdichte schoenen of laarzen. Voor deelname eerst inschrijven via de site van Natuurmonumenten op https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/de-onlanden/agenda/voel-de-winter.

Auteur

admin