Kraantje Pappie voor de derde keer dit jaar naar De Oosterpoort

GRONINGEN

De Groningse rapper Alex van der Zouwen, beter bekend als Kraantje Pappie, komt op zaterdag 22 december voor de derde keer dit jaar naar De Oosterpoort.

De show op 9 maart was binnen één week uitverkocht en die van 20 december binnen 24 uur! Kraantje schrijft Groninger pophistorie!

De gewortelde Groninger met Rotterdamse tongval is naast zijn muziek bekend van de Nederlandse showbizz. Zo presenteerde hij in 2013 samen met Geraldine Kempers ‘The Next MC’ en deed hij in 2016 mee met Expeditie Robinson. Naast rappen runt Kraantje een eigen muzieklabel en boekingsbedrijf.

Talloze optredens in Nederland en België bezorgden hem een onschendbare live-reputatie, mede door zijn unieke manier van rappen. Hij stond onder andere op grote shows als Rock Werchter, Pukkelpop, Noorderslag, Lowlands, Pinkpop en Dutch Valley. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn wijst de geschiedenis uit dat Kraantje Pappie alles glansrijk transformeert tot een gegarandeerd groot feest.

Zaterdag 22 december om 20.00 uur in De Oosterpoort. Kaarten euro 20,- (incl. euro 2,50 servicekosten).


Auteur

Redacteur