Noorderpoort een van de beste werkgevers van Nederland

GRONINGEN

Het onlangs gehouden Medewerkers Onderzoek binnen Noorderpoort heeft nog nooit zo'n hoge respons gehad en nog nooit eerder is er zo hoog gescoord.

Noorderpoort krijgt voor de hoge scores drie sterren en mag zich rekenen tot de Beste Werkgevers in het onderwijs. Dit is een keurmerk van Effectory en Intermediair. De Beste Werkgevers Score is gebaseerd op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. Binnen het MBO-onderwijs behoort het Noorderpoort tot de absolute top van Nederland. Op alle onderdelen is hoger gescoord dan in eerdere Medewerkers Onderzoeken en het gemiddelde eindcijfer 7,8 is hoger dan ooit en ver boven het landelijk gemiddelde. "Na het fraaie rapport van de Onderwijsinspectie van afgelopen februari, zijn de resultaten van het Medewerkers Onderzoek een prachtige bevestiging van het feit dat Noorderpoort goed bezig is", aldus Wim van de Pol, lid College van Bestuur Noorderpoort.

Auteur

Albert-Jan Garama