Voorjaarsschoonmaak van het Noorderplantsoen

GRONINGEN

De lente barst los en 14 april is ook nog eens -traditiegetrouw- de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak van het Noorderplantsoen.

Iedereen is weer van harte welkom om zoveel mogelijk rotzooi uit het plantsoen op te ruimen. Nuttig en mooi werk om te doen en nog gezellig ook. Het resultaat is direct zichtbaar. Met vooraf weer wat wetenswaardigheden verteld door buurtgenoot en ecoloog Jan Doevendans (onder voorbehoud).

Iedereen die mee wil helpen, is vanaf 10u45 welkom bij restaurant Zondag. Tineke, Tonny, Ronald en restaurant Zondag zorgen voor iets te drinken, een plakje cake, zakken, grijpers en handschoenen. Om 12u30 houden we er weer mee op, maar je mag natuurlijk ook eerder stoppen.

Ook deze keer weer georganiseerd door Tineke en Tonny Evers en Ronald Kaatee.


Auteur

Redacteur