Extra bussen voor bezoekers WK Superbike

REGIO

Het WK Superbike is van 20 tot en met 22 april op het TT-circuit van Assen plaats. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen rijden op zondag 22 april extra ritten van stadsbus lijn 1 tussen station Assen en het TT-circuit.

TT-Circuit prima bereikbaar met stadslijn 1 Assen.

Het TT-circuit is alle dagen van de week goed bereikbaar met stadslijn 1. Deze buslijn rijdt van Marsdijk via het station naar het TT-circuit. Vanwege de WK-Superbike rijdt stadslijn 1 op zondag 22 april extra ritten tussen Station Assen en het TT-circuit. De vertrektijden van stadslijn 1 zijn beschikbaar via de website van Qbuzz www.qbuzz.nl/gd. Reis gewoon met je OV-chipkaart Reizen met de (extra) ritten van lijn 1 kan gewoon met de OV-chipkaart. Een kaartje kopen bij de chauffeur is ook mogelijk.

Auteur

Albert-Jan Garama