Informatiemarkten WIJ voor allerlei werk

GRONINGEN

Zoek je een betaalde baan, vrijwilligerswerk, participatiebaan, of wil je weten welke mogelijkheden richting werk er zijn? Kom dan naar de informatiemarkten die binnenkort plaatsvinden.

Op 17 mei van 11.30 tot 13.30 uur voor inwoners van het werkgebied van WIJ Schilderswijk Centrum (A-Kwartier, Binnenstad, Binnenstad-Oost, Ebbingekwartier, Hortusbuurt, Kostverloren, Noorder-plantsoenbuurt, Oranjewijk en Schildersbuurt) in het Kostverloren Kwartier, Jacob van Ruysdaelstraat 73. Hier zijn de volgende organisaties aanwezig: Huurdersvereniging Kostverloren, Stichting van Ostade, Wijkraad Schilderswijk, Ixta Noa, GRID, Stichting Nabuurschap, Scheepvaartmuseum, Humanitas (Hulpdienst en Er zijn) Link050, WIJ Vrijwilligers Coördinatie Team, de Ebbingepoort, WIJ Schilderswijk/Centrum.

Op 24 mei van 12.00 tot 15.00 uur voor inwoners van het werkgebied van WIJ Selwerd, Paddepoel, Tuinwijk in de Vensterschool Selwerd, Eikenlaan 288-6. Hier doen de volgende organisaties mee: WIJ VCT, Saaksumborg, WIJS, Link050, Samen Verder, GKB, Wijkgilde de ES, Wijkbedrijf, Talent en Werk, Sonde2000, TuinPad en WijkWerken.

Op beide locaties zullen ook aanwezig zijn: diverse uitzendbureaus; de gemeente om informatie te geven over ondersteuning bij het zoeken naar werk. Kun je je CV laten controleren en is informatie aanwezig over de arbeidsmarkt.

Info 050 – 3677202 Willy Pama, of WIJ Selwerd/Paddepoel/Tuinwijk, 050 – 3674220 (Julia Vierstra). WIJ Groningen ondersteunt en/of organiseert hulp in de eigen omgeving van de stadjer én stimuleert meedoen in de wijk. Er zijn totaal 11 WIJ-teams in de stad Groningen.