Route The Walkthrough – Culture Trail Groningen compleet

GRONINGEN

De organisatie van The Walkthrough maakt zich op voor de derde editie van haar hardloopevenement op zondag 3 juni.

Dit jaar een speciale editie in de vorm van “Culture Trail”. Hardlopen door backstage area’s, (bioscoop)zalen, artiesteningangen en zelfs een schuilkelder! Hardloop evenementen zijn voorspelbaar en daardoor weinig verrassend. The Walkthrough pakt dit anders aan! Met elk jaar een ander prachtig parcours van 6,5-7 km DWARS door de mooiste gebouwen van Groningen! Het is nu een mooi moment om de volledige route voor 2018 naar buiten te brengen!

Het programma is zeer divers. Van een DJ bij start en finish, singer song writers, duo’s, een steeldrumband, film in een bioscoopzaal, dans, van alles komt voorbij. Verspreid langs de route en in de deelnemende gebouwen.

Inschrijven The Walkthrough Enthousiast? Meld je dan aan voor Culture Trail op 3 juni! En finish samen met je loopmaatje op de Grote Markt/Roode Markt. Inschrijven voor Culture Trail is nog mogelijk, maar wees er snel bij.

Voor meer informatie en inschrijven ga naar: www.culture-trail.nl