Hulpstudent.nl werkt samen met Maslow

GRONINGEN

Sinds 2014 zit Hulpstudent.nl met kantoor in Groningen en bemiddelt studenten in huishoudelijke hulp, tuinhulp, boodschappen hulp of andere hulp die in en rondom het huis gewenst is. HulpstudentZakelijk is het verlengstuk richting het bedrijfsleven en zorgbedrijven. Om deze vraag de komende tijd goed te kunnen blijven invullen is er een samenwerking gestart met studievereniging Maslow. Studievereniging Maslow is dé studievereniging voor studenten van Social Work (voorheen SPH en MWD). Hulpstudent.nl kan zorgen voor een zorgzame bijbaan als huishoudelijke hulp bij gezinnen, maar ook bij ouderen die naast hulp in het huishouden andere behoeftes hebben zoals boodschappen doen of samen een wandeling maken. Voor 4e jaars studenten wil Hulpstudent.nl de brug zijn naar zorgbedrijven. Doordat Hulpstudent.nl de student dan al een aantal jaar kent, kunnen ze de student goed plaatsen bij zorgbedrijven. Afgelopen jaar is dit bij meerdere bedrijven succesvol gebleken.

Meer informatie? Neem contact op met kantoor Groningen via 050-208 30 01 of Groningen@hulpstudent.nl.