Brons op landelijke finale D/E voor GVAV Rapiditas gymnastiek

GRONINGEN

In Oss werd afgelopen zaterdag de landelijke finale acrobatische gymnastiek D/E gehouden. GVAV Rapiditas gymnastiek was met 4 geplaatste teams goed vertegenwoordigd.

Bij de D-junioren kregen Melissa Bakker, Jente Zirkzee en Lynn Kooistra na een prachtige oefening het brons omgehangen. Bij de D-junioren duo’s vielen Jade van der Wouden en Leyan Hieuw Kin Koen nét buiten het podium met een prachtige 4e plek. Ook Lara Hieuw Kin Koen en Susan Kooistra kwamen zaterdag in actie bij de D-senioren. Zij behaalden met de beste oefening van het seizoen een welverdiende 5e plaats. Jutta Haverkort en Juna Cazemier straalden op de vloer en behaalden in een moeilijk deelnemersveld een mooie 8e plek.

Dit was al met al een mooie afsluiting van het wedstrijdseizoen. Over twee weken is GVAV Rapiditas gymnastiek nog vertegenwoordigd op de Nederlandse kampioenschappen ABC in Ahoy Rotterdam.