Doles straten – bedrijfs volleybaltoernooi Harkstede

HARKSTEDE

In Harkstede is 14 juli weer het jaarlijkse Doles straten–bedrijfsvolleybaltoernooi.

In tegenstelling tot eerdere jaargangen zal het toernooi dit jaar in de sporthal ( 6 velden) plaats vinden. De deuren naar het grasveld blijven open zodat men buiten kan pauzeren. Om te voorkomen dat het gaat regenen en het toernooi niet door kan gaan heeft men voor deze optie gekozen en ook de regelgeving voor buiten activiteiten worden steeds strenger.

Dit jaar staat het toernooi onder leiding van trainer Pieter Postma met een groep vrijwilligers. Spelregels voor toernooi zijn; minimaal 3 dames in het veld en maximaal 2 volleyballers in het veld. Zo heeft een ieder kans om te winnen en speelplezier staat bovenaan. De senioren ( incl. jeugd vanaf voorgezet onderwijs) starten om 12.30 uur. S’morgens spelen de jeugdspelers( basisschool) vanaf 10.00 uur.