Kunstpad 3.0 in Stad

GRONINGEN

Sinds enkele jaren houdt werkgroep kunstpad zich bezig met kunst in de openbare ruimte in drie Groninger wijken. Van Paddepoel, Selwerd en -dit jaar nieuw erbij- Tuinwijk zijn nu alle kunstwerken in kaart gebracht.

Per kunstwerk is informatie op de website www.kunstpad.info te vinden. Nóg leuker is natuurlijk een gezellige wijkwandeling met de kunstpad-leden zelf.

Volgende wandelingen staan gepland: Paddepoel, 7 juli: Mee met Madonna, vertrek 10.45 uur bij kinderdagverblijf Kinderparadijs, Watermanstraat 15a. Tuinwijk, 14 juli en 11 augustus: Om de Tuinwijk geleid, vertrek 10.45 uur bij wijkgebouw Tuinpad, Bessemoerstraat 4. Selwerd, 1 september: Langs Keepers en Ketelhuizen, vertrek 10.45 uur voor zwembad De Parrel, Eikenlaan 290.

Een wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Deelname kost 3 euro, Stadjerspas 1 euro. Bij de wandeling krijgt u gratis een mini-magazine met alle kunstwerken langs de route. Aanmelden kan via de website www.kunstpad.info.

Ook voor een familiefeest, bedrijfsuitje, reünie met buren of schoolvrienden worden wijkwandelingen aangeboden. Geïnteresseerde groepen kunnen een wandeling met deskundige begeleiding door een van de wijken boeken, datum en tijd op afspraak. Aanmelden via www.kunstpad.info.