Inloopbijeenkomst over Ringweg West en Reitdiepzone

GRONINGEN

Nu al meedenken over de Ring West van de toekomst? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op maandag 9 juli in de Stadskerk, Friesestraatweg 221 tussen 19.30 en 21.30 uur. Ook is er deze avond informatie over de Reitdiepzone.

Na voltooiing van de ombouw van Ring Zuid is de gehele ringweg van Groningen vrij van verkeerslichten, met uitzondering van het noordelijke deel van de Ring West. Met de verwachte verkeersgroei wordt de noodzaak om ook de Ring West aan te pakken steeds groter.

De provincie en gemeente hebben verschillende bouwstenen voor de aanpak van de Ring West in beeld gebracht. Deze laten de diverse keuzemogelijkheden in het ontwerp zien. Ze willen graag van u weten wat u vindt van deze mogelijkheden en hoe de Ring West het beste aangelegd kan worden.

Graag gaan vertegenwoordigers van de gemeente en provincie in gesprek met de bezoekers over de kansen en dilemma’s die de aanpak van Ring West biedt voor de omliggende wijken. Er wordt daarbij gekeken naar alle ontwikkelingen in het hele gebied tussen de wijk Vinkhuizen en het Reitdiep.