SPOT speelt ‘Kijk Nooit Terug’bij VRIJDAG

GRONINGEN

Jeugdmusicalgroep SPOT speelt 14 en 15 juli de musical ‘Kijk Nooit Terug’ in het Vrijdag Theater.

De musical gaat over de liefde tussen een Joods meisje en een Duitse soldaat ten tijde van de tweede wereldoorlog. Het verhaal gaat over jezelf zijn in een tijd dat dat niet kan. Het speelt zich af in hotel Wales, waar Johanna vroeger ondergedoken heeft gezeten. Jaren later keert ze terug en doet samen met de andere gasten een bizarre ontdekking. De spelers zijn talenten uit Groningen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Het script en de muziek zijn speciaal voor deze groep geschreven door Ivo Visser en Robert Ramaker.

De voorstelling wordt vier keer gespeeld. Op zaterdag 14 juli om 14.30 en 20.00 uur en op zondag 15 juli ook om 14.30 en 20.00 uur. Kaarten www.spotmuziektheater.nl.