Reizend theater speelt 20 voorstellingen in 10 stadswijken

GRONINGEN

Teatro Munganga komt van 30 juli tot en met 3 augustus met hun opvallende theaterbus naar tien wijken in de stad Groningen.

Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom om samen met hun (groot)ouders te genieten van de vrolijke en ontroerende voorstelling over de avonturen van clown Piet en zijn reis naar het “Land Dat Niet Op De Kaart Staat”.

Aanmelden kan vooraf bij het WIJ-team in de wijk. Opgave is niet verplicht, maar wel raadzaam. Het aantal plekken is namelijk beperkt en vol is vol. De voorstelling kost euro 2 per persoon. Gezinnen met een Stadjerspas kunnen gratis deelnemen. Zie www.stadjerspas.nl voor het speelschema en meer informatie.

Activiteiten voor kinderen bij WIJ Groningen

Het WIJ-jeugdwerk verzorgt na de voorstellingen onder het genot van een hapje en drankje een fotomoment met Piet de clown en knutselactiviteiten. Ook is er informatie beschikbaar over andere vakantieactiviteiten en de verschillende (gemeentelijke) regelingen voor mensen met een laag inkomen.

Cultuur in de wijk

Met deze voorstelling kunnen kinderen laagdrempelig kennismaken met cultuur in de wijk. Alle kinderen reizen mee met Piet de clown naar een ver en vreemd land waar allerlei magische avonturen worden beleefd. De grote blauw geschilderde bus is ingericht als een echt theater; compleet met podium, tribune, licht, geluid en rode theatergordijnen. De theaterbus geeft toegang tot 35 toeschouwers.

Speelschema theaterbus

Het theater speelt twee voorstellingen per wijk, om 11.00 uur en 12.30 uur of om 15.00 uur en 16.30 uur. De voorstelling ‘Pietje en het Broertje van de Maan’ duurt 30 minuten.