Programma Noorderzon én Mystery Voorstelling

GRONINGEN

Met nog een maand te gaan, presenteert Noorderzon Performing Arts Festival Groningen het complete programma voor de 28e editie, die plaatsvindt van donderdag 23 augustus tot en met zondag 2 september in het Noorderplantsoen en de binnenstad van Groningen. Naast het interdisciplinaire hoofdprogramma uit alle delen van de wereld, is er een programma met noordelijke makers, een veelzijdig muziekprogramma, een uitgebreid contextprogramma, het letterenfeest Literaturia, het festival voor de jongste bezoekers Rotor en een containerprogramma vol kleine voorstellingen. Naast de populaire Mystery Route, waarbij bezoekers een route door het programma van Noorderzon kunnen nemen zonder dat zij van tevoren weten waar zij naartoe gaan, introduceert Noorderzon dit jaar ook de Mystery Voorstelling. Voor euro 12,50 krijgen bezoekers een voorstellingskaartje én twee drankjes en kiest Noorderzon een spannende voorstelling uit het hoofdprogramma voor hen uit. Kaarten en alle info op www.noorderzon.nl.