GRONINGEN

Een grote verrassing voor vier deelnemers van de Postcode Loterij in Groningen. Op hun postcode 9737 HJ (de straat Jaltadaheerd) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de trekking van de Postcode Loterij. Tevens werd de auto verloot.

Leonie wint 25.000 euro en de BMW: ,,Wat is dit geweldig! Het grappige is dat ik twee wensen heb: mijn financiële buffer aanvullen en een auto kopen. En die zijn nu allebei uitgekomen! Ik ben zangeres en met de bands Piano & Co en Peanuts treed ik regelmatig door heel het land op. Dat betekent dat ik veel onderweg ben. Mijn auto is aan vervanging toe dus ik ben ontzettend blij met mijn gloednieuwe BMW. Geweldig!’’

In de maand juli maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in juli uitreikt, worden deze maand nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot.