De Ommelander markt is weer in aantocht

GRONINGEN

De volgende Ommelander Markt is op 25 augustus. De dagen met tropische temperaturen zijn inmiddels voorbij en het einde van de vakantie nadert. De droogte heeft een grote impact op de oogst van dit jaar. Gelukkig heeft de markt een groot aanbod van producten. En de nieuwste standhouder die onbespoten bloemen verkoopt is een aanwinst voor de markt. Tegenwoordig kan een ieder elke 2e en 4e zaterdag van de maand op de Ommelander Markt boodschappen doen: kaas van koe en geit, vlees van varken, kip, rund en lam, op de markt gerookte vis, eieren, melk, boter, honing, jam, brood, soep, fruit en groenten. Verder planten, handgeverfde wol, bloemen, zeep, chocolade. Van 10.00 tot 17.00 uur op het Harmonieplein aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat in Groningen.