Stadjer exposeert in vanBeresteyn Veendam

GRONINGEN

Stadjer Magriet van der Werff, Anna M uit Annen en Ivonne Sprok uit Winschoten exposeren samen in Veendam. Een spannende expositie van collages, schilderijen en fotografie.

“In eerste instantie was het de bedoeling dat ik alleen ging exposeren in vanBeresteyn”, zegt Magriet van der Werff. “Maar al snel bedacht ik dat het veel leuker is om dit samen te doen met andere kunstenaars. Op die manier ontstaat er een mooie afwisseling van mooie kunst. Het leuke, vind ik, om dit samen met Anna M en Ivonne Sprok te doen, is dat wij allemaal naast ons dagelijks werk en diverse werkzaamheden kunst maken. Dat was ook een reden om de samenwerking met deze vrouwen op te zoeken. Ook vind ik dat onze kunstwerken in combinatie met elkaar een mooi beeld vormen. Mijn surrealistische kunstwerken gaan heel goed samen met de realistische kunst van Anna M en Ivonne. Ondanks dat onze kunstwerken heel verschillend zijn van elkaar vormen ze toch één geheel. Daar waar bij mij veel beweging is, is het werk van Anna M realistisch en van Ivonne heel rustig en in stilstand. Door de werken samen te exposeren geven ze een bijzondere verdieping en verbinding aan elkaar. ”

Surrealism meets Realism is te bezichtigen van 5 september tot 11 oktober 2018 in cultuur- en congrescentrum vanBeresteyn. Bezoekadres: Museumplein 5a, Veendam. Openingstijden: Dagelijks, vrij toegankelijk.

Officiële opening: zaterdag 8 september van 16.00 tot 17.00 uur.