Peuters gaan naar muziekles bij VRIJDAG

GRONINGEN

VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen, heeft maandag 3 en vrijdag 7 september gratis proeflessen muziek voor peuters. Kinderen van 1,5 tot 4 jaar kunnen op een vrolijke manier kennismaken met allerlei muziekuitingen. Bij de proeflessen van Peuterswing swingt, danst en beweegt je peuter samen met alle papa’s en mama’s. Er zijn instrumentjes, poppen, hoepels, lintjes en meer. Bij Suzuki Twinkle Stars staat de piano centraal en zingt, danst en beweegt je kind op mooie pianoklanken. Ontdekken en samenspelen staat voorop bij de lessen. Plezier vormt de basis. Tijdens Peuterswing kan en mag alles; meedoen is leuk, maar alleen kijken mag ook. Er is ruimte voor het kind om stap voor stap te wennen en eigen initiatief te nemen. Vaak wordt er themagericht gezongen en is er een namendans, zijn er schootspelletjes en kun je klappen, stampen, springen en dansen in de kring. De proeflessen zijn bij VRIJDAG aan de Sint Jansstraat 7. Aanmelden kan via doen@bijvrijdag.nl. Geef het tijdstip door wanneer je wilt komen. Peuterswing: maandag 3 september, 9.35 tot 10.05 uur. Suzuki Twinkle Stars: maandag 3 september, 10.10 tot 10.40 uur. Peuterswing: vrijdag 7 september, 9.35 tot 10.05 uur. Peuterswing: vrijdag 7 september, 10.10 tot 10.40 uur.