MJD gaat verhuizen

GRONINGEN

MJD, zorg- en welzijnsorganisatie in de stad Groningen en de drie Noordelijke provincies, verhuist per 10 september naar Leonard Springerlaan 3. Bijna 20 jaar heeft MJD vanuit de Herman Colleniusstraat maatschappelijke dienstverlening verzorgd voor inwoners die extra ondersteuning nodig hadden. Gezien de veranderingen binnen het sociaal domein is gekozen om de diensten vanuit een nieuwe locatie aan te bieden. Het pand, waar alle teams en medewerkers van MJD weer een plek krijgen, is goed bereikbaar voor haar bezoekers. Een gedeelte van de inventaris verhuist mee naar de Leonard Springerlaan. De opbrengst van de overige inventaris gaat naar projecten m.b.t. armoede en kinderen. Op 6 en 7 september is de locatie aan de Herman Colleniusstraat vanwege de verhuizing gesloten. Vanaf 10 september is iedereen dus welkom aan de Leonard Springerlaan. MJD is onderdeel van Stichting Vlechter.