presenteert roman

GRONINGEN

Jan Mulder presenteert 3 november zijn roman Liefde & aardbevingen op literair festival Het Grote Gebeu-

ren.

Het festival voor lezers en schrijvers verwelkomt ook de Britse debutant Imogen Hermes Gowar en de Tsjechische auteur Marek Šindelka, de Groningers Peter Middendorp en Fieke Gosselaar, de Vlaamse Kristien Hemmerechts en de debutanten Persis Bekkering, Sytske van Koeveringe en Rinske Hillen. Daarnaast verwelkomen we de al eerder aangekondigde Toon Tellegen, Frank Westerman, Aafke Romeijn, Jeroen Olyslaegers, de terugblik op M. Vasalis en de presentatie van Leesbaar Groningen.

Het nieuwe boek van Jan Mulder ligt vanaf 1 november in de boekhandels. Liefde & aardbevingen is een onvergetelijk portret van een tragisch leven in een veranderende samenleving. De roman is een fijnzinnige vertelling over de eenvoudige plattelandskruidenier Wilhelmus wiens leven dramatisch verandert als de Turkse Tanya in het dorp komt wonen.

Het Grote Gebeuren is een festival van Stichting Literaire Activiteiten Groningen, georganiseerd in samenwerking met het Groninger Forum. Kaarten zijn zowel online als bij de kassa van het Groninger Forum verkrijgbaar. In de voorverkoop kosten kaartjes euro 19,50 per stuk (Bibliotheekleden betalen euro 15 en Studenten euro 10. Houd www.hetgrotegebeuren.nl in de gaten voor het laatste nieuws.