Schrijf in voor POPgroningen Talent Award

GRONINGEN

Wie wordt de opvolger van Cirrus Minor? De POPgroningen Talent Award is dé opstap voor Gronings muzikaal talent om zich te profileren en kennis te maken met optreden in professionele omgevingen.

Inschrijven kan tot en met zondag 21 oktober 23.59 uur.

Vanuit de inschrijvingen worden de deelnemers geselecteerd die in februari 2019 meedoen met de provincierondes, die gehouden worden door heel provincie Groningen. Vervolgens vinden de stadsrondes in maart plaats in Simplon en daarna is de eindronde in april in Vera.

De houder van de POPgroningen Talent Award presenteert zich uiteindelijk op festivals als Eurosonic en Bevrijdingsfestival Groningen. Daarnaast krijgt de act een coachingstraject voor een jaar lang door een professional uit het werkveld en diverse andere optredens. Eerdere houders van de Talent Award waren Cirrus Minor, Boyz in the Woods, The Movement, The Blind Roofers, Vikings in Tibet en Orange Skyline.

Aanmelden op www.popgroningen.nl.