ESNS bevestigt eerste acts voor Noorderslag 2019

GRONINGEN

Eurosonic Noorderslag (ESNS) heeft de eerste namen voor Noorderslag 2019 aangekondigd: Rondé, Jeangu Macrooy, Donna Blue, Feng Suave, Jiri11, Kita Menari, Marlene Bakker, Nona en Young Ellens.

Noorderslag, de tradtionele afsluiter van ESNS, vindt zaterdag 19 januari 2019 plaats in De Oosterpoort in Groningen. Noorderslag toont een staalkaart van de Nederlandse muziek, met de nadruk op opkomend talent.

ESNS

ESNS 2019 vindt van 16 tot en met 19 januari 2019 plaats. Eerder maakte ESNS al de namen bekend van 29 opkomende Europese acts die op Eurosonic aantreden. In de komende maanden worden meer namen bekendgemaakt.

Kaarten en registraties

De datum voor de start van de kaartverkoop wordt binnenkort bekend gemaakt. Registraties voor de ESNS-conferentie zijn beschikbaar via esns.nl. De deadline voor het registreren voor het late-tarief verstrijkt 7 december.


Auteur

Marc Jansen Redacteur