Aldi in Groninger wijk Lewenborg overvallen

GRONINGEN

- Aan de Kajuit in de Groninger wijk Lewenborg is donderdagavond rond 20:45 de Aldi overvallen door twee gewapende mannen.

Nadat de overvallers hun slag hadden geslagen gingen zij er vandoor. De politie is op zoek naar de twee, laat het Dagblad van het Noorden weten.

Update: Een politiehond is ingezet bij de zoektocht naar de overvallers. Forensische Opsporing doet onderzoek naar sporen. De overvallers hebben gedreigd met vermoedelijk twee vuurwapens. Ze zijn met een onbekende hoeveelheid geld in onbekende richting gevlucht. Het gaat om twee jongemannen, getinte huidskleur. Ze droegen allebei een donkere jas en een capuchon over het hoofd. De een droeg een masker en de ander had een sjaal voor het gezicht. Ze droegen een donkere trainingsbroek met strepen & een donkere broek met gaten ter hoogte van de knie. Ze renden er vandoor met een plastic tas in de handen.

Heeft u tips? Heeft u een vermoeden wie er verantwoordelijk zijn voor de overval? Bel de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000, laat Politie Groningen weten.