Groot Gronings

GRONINGEN

Het negende Groot Gronings Kerstconcert door het Noord Nederlands Opera- & Operettekoor (NNOOK) in samenwerking met het Groninger Jeugdkoor uit Groningen is op zondag 23 december.

Het Noord Nederlands Opera- & Operettekoor is een gemengd koor, bestaande uit 55 leden en staat onder leiding van dirigent Arnold Jonker en wordt begeleid door de vaste repetitor Hessel Bij de Leij.

Het Groninger Jeugdkoor bestaande uit jeugd van 8 tot 18 jaar staat onder leiding van dirigente Mirna Westra en wordt op piano begeleid door Cas Straatman.

NNOOK zal in zijn programma voor de pauze, opera, operette en musical liederen ten gehore brengen en na de pauze bekende, maar misschien ook minder bekende kerstliederen. Het Groninger Jeugdkoor brengt een gevarieerd kerstprogramma. Aan het eind van het concert zal er een samenzang zijn met het publiek.

De toegangsprijs aan de kassa euro 15. In de voorverkoop euro 12,50, deze is op 12 en 19 december tussen 14.00 en 16.00 uur in het Multi Functioneel Centrum de Wijert, P.C. Hooftlaan 1 in Groningen.

Het concert is van 14.45 tot 17.00 uur, zaal open om 14.15 uur. San Salvatorkerk, Hora Siccamasingel 202 Groningen.