Walk for Life #15 is Night (walk) for Life

HAREN - De inschrijving voor de vijftiende editie van het recreatieve loop- en wandelevenement Walk for Life is geopend. Deze lustrumeditie vindt vrijdag 17 mei plaats. In de avonduren.

Doel van de Walk for Life is zoveel mogelijk geld op te halen voor jongvolwassenen met kanker, om hen op allerlei manieren te ondersteunen. Alle deelnemers betalen 15 euro inschrijfgeld. Daarnaast staat het hen vrij een extra gift te toen of middels een actie extra geld bijeen te brengen. 

Rondje Paterswoldsemeer

Iedere deelnemer, ongeacht of hij of zij wandelt of rent, legt dezelfde afstand af: 10,6 kilometer, ofwel een rondje om het Paterswoldsemeer. Met het parkeerterrein van Beachclub Kaap Hoorn in Haren als begin- en eindpunt.

De hardlopers vertrekken om 21.30 uur, de wandelaars vijf minuten later. Alle deelnemers krijgen een breaklight, zodat een lint van lampjes rond het meer ontstaat. 

Muzikale afsluiting

Organisator Stichting Walk for Life Groningen belooft dat er onderweg 'het nodige te zien en te doen' is. Bij de finish staat een muzikale afsluiting onder het genot van een hapje en/ of drankje geprogrammeerd. Het programma wordt om 01.00 uur afgesloten.

De inschrijving op www.walkforlife.nl is al geopend, maar kan ook op de dag zelf (vanaf 20.00 uur).