Loopgroep Astrea introduceert Boomerang Run

GRONINGEN - Loopgroep Astrea uit Groningen heeft een nieuw hardloopevenement georganiseerd: de Boomerang Run. Deelnemers worden uitgedaagd binnen een uur zoveel mogelijk kilometers te lopen. De eerste editie vindt zaterdag 15 juni plaats.

De Boomerang Run is een uurloop. Het startschot klink voor alle deelnemers om 15.00 uur, bij het clubgebouw van Astrea in Park Selwerd. Klokslag 16.00 uur moet iedereen weer terug zijn.

Het parcours heeft op vaste afstanden keerpunten. De deelnemers die binnen de tijd de meeste kilometers heeft gelopen, is de winnaar.

De Boomerang Run is voor de deelnemers echter ook, en misschien wel vooral, een wedstrijd tegen zichzelf. Hardlopers spelen een tactisch spel waarbij ze hun grenzen kunnen verleggen.

Omdat iedereen zijn eigen afstand bepaalt, is de Boomerang Run voor iedereen geschikt.

Mini Foodtruck Festival

Op de prijsuitreiking volgt een feest op het terrein van Loopgroep Astrea. Met muziek, eten, drinken en entertainment wordt een mini-foodtruckfestival gecreëerd.

Deelnemen

Inschrijven voor deze loop kan via de website www.boomerangrun.nl. Deelname kost € 7. Ook bedrijventeams kunnen meedoen.