Nieuw seizoen MartiniPlaza | Tip van de Programmeur

GRONINGEN Komend seizoen kun je weer bij ons terecht voor een gevarieerd programma. Als één van de grootste entertainmenttheaters van Nederland brengen we meerdere musicals naar het noorden die exclusief bij ons te zien zijn.

De musical Annie bijvoorbeeld: de klassieker met de roodharige heldin. En de grootste rondreizende musical in Nederland van dit moment is HELLO, DOLLY! Simone Kleinsma is opnieuw te zien in MartiniPlaza in deze legendarische musical-comedy.

Naast de musicals is er een breed aanbod voor het hele gezin. Voor de allerkleinsten een aantal bekende figuren en verhalen zoals Peppa Pig, Roodkapje, De Club van Sinterklaas en Dolfje Weerwolfje. Heb je kinderen in groep 7 of ouder, dan kunnen zij hun helden van Brugklas nu in het echt zien in Brugklas de Musical. Nog iets oudere kinderen? Dan kunnen ze gaan griezelen bij Ghost Stories.

Hilarische avonden staan ook in de planning. Alex Klaasen komt terug met Showponies 2. Een nieuwe revue met show, liedjes, sketches en dans. Ook Najib Amhali, Jochem Myjer en De Lama’s komen terug. Er valt dus genoeg te lachen dit seizoen! En dan is er natuurlijk ook weer muziek. Van The Analogues (met een nieuwe show!), de 3JS, een tribute to the BeeGees tot de winnaar van The Voice of Holland 2019, Dennis van Aarssen.

Tot slot hebben we een aantal verrassingen in petto. Rond de zomer kondigen we een grote productie aan die begin 2020 te zien zal zijn. Ik kan eigenlijk niet wachten, voor mij één van de favorieten dit seizoen. Houd onze website en sociale media in de gaten.

In september beginnen we met een seizoenspresentatie waar al wat voorproefjes van het seizoen te zien zijn. Wees welkom!

Annerie Knol Theaterprogrammeur MartiniPlaza