75ste avond4daagse met (2x) FUN-festival in Sportcentrum Kardinge

GRONINGEN - De Avond4daagse Groningen beleeft van maandag 20 tot en met donderdag 23 mei zijn 75ste editie. Reden voor een feestje: zowel maandag 20 als dinsdag 21 mei vertrekken de wandelaars pas nadat in Sportcentrum Kardinge een 75 minuten durend FUN-festival heeft plaatsgevonden.

Deelnemers kunnen zich vanaf 16.45 uur uitleven op een beweeg-, speel- en gezondheidsplein op het middenterrein van de 400-meterbaan in Sportcentrum Kardinge. Dit plein is voorzien van tumblingbanen, pennyboards, boogschieten, bordspelen, smoothiebikes, een springkussen, een chillzone en een gezonde stand.

Bovendien staat vlak voor om 18.00 uur het startschot klinkt een gezamenlijke warming-up onder leiding van Tresor Dance Center geprogrammeerd. 

De organiserende Groninger Wandelsport Commissie heeft voor het FUN-festival de handen ineengeslagen met verschillende sport- en kinderopvangpartners.

Avond4daagse Groningen

Deelnemers van de Avond4daagse lopen iedere dag een andere route door of rondom een stukje van de stad Groningen. Deelnemers lopen (naar keuze) 5, 10 of 15 kilometer per dag. De routes zijn te downloaden op avond4daagsegroningen.nl.

De deelnemers vertrekken steeds om 18.00 uur. Met uitzondering van donderdag 23 mei; de 5-kilometerlopers vertrekken dan om 19.00 uur om samen met de andere deelnemers de intocht te kunnen lopen.