A-Way Productions speelt voorstelling over depressie en prestatiedruk bij jongvolwassenen

GRONINGEN - De stad-Groninger theaterstichting A-Way Productions staat woensdag 19, zaterdag 22 en zondag 23 op de planken met de voorstelling 'Labyrinth of Lines'. De eerste voorstelling is, in het kader van de Grand Theatre Amateurweek 2019, in het Grand Theatre, de overige twee in De Machinefabriek.

In ‘Labyrinth of Lines’ volgen we vijf dagen in het leven van patiënten in een psychiatrische kliniek. Velen van hen zijn jong en in de bloei van hun leven. Toch worstelen ze met de druk die ze voelen uit de maatschappij. Iedereen heeft zijn eigen verhaal, allen zoeken ze een manier om met hun gevoelens om te gaan.

Gezonde relatie met psychische problemen

 A-way gaat met deze productie het gesprek aan over het belang van geestelijke gezondheidszorg voor iedereen. ‘Labyrinth of Lines’ is een pleidooi voor een gezondere relatie met psychische problemen in de maatschappij.

Gesprekken met ervaringsdeskundigen

De betrokken acteurs hebben zich voorbereid door gesprekken te voeren met ervaringsdeskundigen. Dit zijn jongvolwassenen die ervaring hebben met depressie, prestatiedruk en psychische aandoeningen. Maar ook psychologen, psychiaters en hulpverleners.

De voorstellingen van 19 en 22 juni beginnen om 20.30 uur, die van 23 juni om 19.45 uur. Meer informatie: www.awayproductions.nl.