Delen Paterswoldseweg en Parkweg afgesloten tijdens Stadspark Live

GRONINGEN - De Paterswoldseweg in Groningen wordt zaterdag 22 juni van 11.00 tot 01.00 uur tussen de Koeriersterweg en de Leonard Springerlaan afgesloten. Dat geldt ook voor de Parkweg - tussen de Paterswoldseweg en de Parkbrug. Dit in verband met Stadspark Live.

Stadspark Live is het popfestival - met onder anderen Sting, Anouk en The Specials - dat zaterdag 22 juni plaatsvindt op de drafbaan in Stadspark Groningen. 
 
De opbouw van dit festival begint vandaag, maandag 17 juni. De afbouw begint zondag 23 juni en duurt tot en met woensdag 26 juni. In deze periode zal er meer verkeer dan normaal zijn rondom het Stadspark.

Afsluiting

Zaterdag 22 juni tussen 11.00 en 01.00 uur zijn de Paterswoldseweg - tussen de Koeriersterweg en de Leonard Springerlaan - en de Parkweg - tussen de Paterswoldseweg en de Parkbrug - afgesloten. Voor taxi’s en bestemmingsverkeer gelden de afsluitingen niet.

Bewoners van Laanhuizen kunnen op zaterdag 22 juni de kruising Parkweg – Paterswoldseweg beter mijden en via Hoornsediep en James Wattstraat aanrijden.

Bewoners van de Parkweg krijgen het advies om hun auto zaterdag 22 juni niet aan de Parkweg te parkeren. Dit vanwege de grote publieksstromen die dan verwacht worden.