Muzikale wereldburger Avi Adir in Synagoge Groningen

De van oorsprong Israëlische multi-instrumentalist en zanger Avi Adir doet 9 september de stad aan.

Zijn concert vormt een muzikale reis door tijd en ruimte vanwege de combinatie van performance en het Oriëntaalse decor van Synagoge Groningen.

Avi Adir reist met zijn optredens de hele wereld over. Hij is een echte wereldburger die zich niet laat inperken door een bepaalde nationaliteit. Hij wisselt zijn zang af met met een groot aantal zeer uiteenlopende instrumenten, waaronder de Indiase bansoeri, de Armeense doedoek, de Griekse bouzouki en de Egyptische ney. Zijn solo-concert in Synagoge Groningen is een stroom van improvisaties die de bezoeker meeneemt op een artistieke reis door tijd en ruimte.

Twee dagen later - woensdag 11 september - geeft hij de workshop Authentic Singing. De deelnemers leren hoe ze hun stem op een natuurlijke en intuïtieve manier kunnen gebruiken.

Synagoge, Folkingestraat 60 Groningen. Maandag 9 september 20.00 uur. Entree: voorverkoop € 15. Workshop Authentic Singing, Edanz Centrum Van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen op woensdag 11 september van 13.30 tot 17.30 uur (inloop vanaf 13. 00 uur) maximaal 25 deelnemers. Deelname: € 35. Workshop en concert samen: € 45.