Zwaai de zomer uit met de Magische Poort

Vier jouw laatste vakantie zaterdag samen met het team van de Magische Poort. Zaterdag 24 augustus viert de Magische Poort het Uitzwaai Zomerfeest.

Kom maskers maken, doe mee met yoga en maak je eigen creatie op een canvas doek. De inloop en opening van de dag is om 10.00 en om 10.30 gaan de activiteiten beginnen. Tussen 12.30 en 13.30 kunnen kinderen en hun ouders genieten van een heerlijke uitgebreide lunch in de grote besloten tuin, waarna er in de middag nog een activiteit volgt. Om 14.30 sluiten we af met een ijsje.

Kinderen die in armoede groeien

Stichting de Magische Poort is een jonge, onafhankelijke stichting met als doel bij te dragen aan het welzijn van kinderen die in armoede opgroeien in de stad Groningen. Kinderen die opgroeien in armoede worden met veel problemen geconfronteerd. Als stichting kunnen wij deze problemen niet wegnemen. Wel kunnen we deze kinderen helpen hun draagkracht te vergroten. Dat geeft ze meer grip op, en balans in hun bestaan. De activiteiten die wij aanbieden dragen positief bij aan de ontwikkeling, groei en veerkracht van kinderen.