Fietsabonnement voor studenten in Groningen

Studenten die geen fiets willen kopen, maar er wel een nodig hebben kunnen terecht bij Boogle Smart Cycling. Tijdens de Keiweek zal het bedrijf zich laten zien in de stad en kun je een abonnement afsluiten.

Op 16 augustus wordt Groningen aangedaan door het Boogle Smart Cycling team. In ieder geval zijn de dealers die de fietsen uitleveren aanwezig Paddepoel Fietsen (Peter Oest) en Helpman Fietsen (GerrieColij).

Peter en Gerrie kunnen je alles vertellen over het membership Boogle Bike, waarmee deze dealers de stad gaan opfleuren.Met een membership heeft de student voor een vast bedrag (€12,95) per maand de BoogleBasic.

Een fiets die geliefd is bij studenten: ,,Een stevige fiets, die comfortabel fietst, grijs meteen oranje voorvelg, altijd herkenbaar in het verkeer of in de fietsenstalling”.

Paddepoel Fietsen en Helpman Fietsen zijn bekend in de stad en bij de studenten. Zij hebben meegedaan aan een pilot het afgelopen jaar om het membership Boogle Bike te testen en ze staan klaar om kennis te maken met hun nieuwe klanten.