Met Thomas de Stoomlocomotief naar Italië in Kinepolis

Speciaal voor de kleine filmfans er de Kinepolis Kleuterbios. Met zachter geluid en een beetje licht kunnen de kinderen genieten van de film. Op 1 september kunnen ze genieten van de voorpremière van Thomas de Stoomlocomotief naar Italië.

Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië. Daar ontmoet hij de slimme Gina. Thomas wil haar bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere… Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? Als Thomas door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – de nodige tijd kost!

Speciaal voor de allerkleinste filmfans

Op 1 september zie je de voorpremière van dit spannende avontuur tijdens de Kinepolis Kleuterbios. Dit event is speciaal bedoeld voor de allerkleinste filmfans. Zo staat het geluid minder hard en blijven de lichten gedimd aan. Ook krijgen de jonge bezoekers een bekertje limonade, kunnen ze knutselen en kleuren in de bioscoop en gaan ze naar huis met een echt filmdiploma!