Inschrijving Junior Energiecoach van start: Gratis deelname voor gezinnen in Stad

Na een succesvolle eerste editie van Junior Energiecoach eerder dit jaar is de inschrijving voor een nieuwe ronde geopend. Junior Energiecoach is een leuk en leerzaam spel voor het hele gezin om thuis gemakkelijk energie te besparen. Voor een schoner milieu en een vollere portemonnee. Deelname is gratis maar schrijf snel in want vol is vol.

Het spel start op 5 oktober en duurt vijf weken. Elke week staat in het teken van een andere opdracht. Het is een project voor en door het hele gezin, waarbij Junior Energiecoach gelooft in het kind als motor voor energiebesparing.

Kinderen (7-11 jaar) en ouders spelen met Junior Energiecoach on- en offline een spel met leuke, leerzame opdrachten, puzzels, experimenten en winacties.

Lampenjacht en stekkerexpeditie

In het spel komen wekelijks speciale Junior Energiecoach-filmpjes van Varkentje Rund online. Deze gaan vergezeld van leuke en geheime opdrachten, interessante weetjes en spellen. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie!? Kinderen worden echte Junior Energiecoaches. Net als Varkentje Rund, het van tv bekende populaire boegbeeld van Junior Energiecoach. Ook leuk en leerzaam voor ouders natuurlijk.

Gratis meedoen

Kinderen en ouders in de gemeenten Almelo (Nieuwstraatkwartier), Groningen, Leeuwarden (Goutum), Lochem, Noordenveld en Tynaarlo kunnen zich aanmelden. Voor gezinnen uit andere gemeenten hebben we een aantal wildcards beschikbaar dankzij GasTerra.

Deelname is gratis maar vol is vol.nMeedoen aan het spel of op zoek naar meer informatie? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl. Inschrijven kan van 19 augustus tot en met 29 september.