Open dagen bij Fitclub Rodenburg

De vakantieperiode is voorbij, de kinderen gaan weer naar school, het werken is begonnen en het dagelijkse ritme keert terug. Een goed moment om ook je sportactiviteiten weer op te pakken

Fitclub Rodenburg, in Leek helpt je een goede herstart te maken. Tijdens de Open Dagen die tot en met zondag 8 september duren, kun je geheel vrijblijvend kennismaken met de vele mogelijkheden. De Fitclub biedt in drie zalen wekelijks tientallen groepslessen. Ook in de fitnesszaal ben je welkom om te werken aan je conditie en kracht. De Fitclub beschikt over de eGym cirkel, 8 volautomatische toestellen waarop je zeer veilig, effectief en snel kunt trainen.

Tijdens de Open Dagen introduceert Fitclub Rodenburg ook een nieuwe groepsles op de fiets: ROTATE. Deze les is er in een 30 en 45 minuten versie en is, in tegenstelling tot Spinning, voor een veel bredere groep sporters toegankelijk. Bij ROTATE train je jouw uithoudingsvermogen én doe je aan spiertraining voor de benen, billen en rug.

De Fitclub is elke werkdag open vanaf 8.00 tot 21.30 uur, op zaterdag en zondag van 9.00 tot 12.00 uur. Binnen lopen voor meer informatie kan zonder afspraak maar wilt u gelijk starten dan is het handig om vooraf even contact op te nemen zodat één van onze fitnessinstructeurs tijd vrij maakt voor een intake. Dit kan telefonisch op (0594) 740 842, via onze website www.fitclubrodenburg.nl of via email info@fitclubrodenburg.nl.