Slaap-veiling voor Beatrix Kinderziekenhuis Jumbo Euroborg

GRONINGEN Groningen heeft er een tijdelijke store bij. Vitality Pur opent voor drie weken de deuren van een Pop- Up store in de Foodmarkt van de Jumbo in de Euroborg.

Vitality Pur is de specialist op het gebied van slapen en zorgt ervoor dat winkelend publiek in de Pop- Up store kan profiteren van zeer scherpe aanbiedingen op bijvoorbeeld dekbedden, kussens, matrassen, hoeslakens en handdoeken. Er staat zelfs een boxspring midden in de Pop- Up store om te proefliggen.

Voordat de deuren van deze store open gaan, organiseert Vitality Pur een veiling voor het goede doel. Op dinsdag 1 oktober wordt een complete elektrische boxspring geveild met een winkelwaarde van euro 3.495. De opbrengst komt geheel ten goede aan de ‘Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis’ van het Universitair Medisch Centrum Groningen.

Het Beatrix Kinderziekenhuis is een onderdeel van het UMC Groningen en richt zich op hoogwaardige medische diagnostiek, behandeling en zorg voor kinderen in de leeftijd van 0-17 jaar.

De veiling in de Pop- Up store start om 20.00 uur en zal worden gepresenteerd door Rob Mulder. Het doel is om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen zodat naast een goede behandeling het gezinsleven zoveel mogelijk door kan gaan in het Beatrix Kinderziekenhuis.