Spinningmarathon voor interactieve kinderspeelhoek in Martini Ziekenhuis in Groningen

Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis wil met een spinningmarathon geld inzamelen om een interactieve kinderspeelhoek te realiseren op de spoedeisende hulp-afdeling van het Martini Ziekenhuis in Groningen. De spinningmarathon vindt donderdag 7 november plaats in het Martini Paviljoen in het ziekenhuis.

Tussen 14.30 uur en 18.20 uur worden vier rondes van vijftig minuten afgewerkt, met elke ronde een andere instructeur. Deelnemers kunnen één maar ook meerdere rondes meedoen. Per ronde zijn 25 fietsen beschikbaar.

,,In m’n vrije tijd fiets ik graag en veel”, zegt bestuursvoorzitter Hans Feenstra van het Martini Ziekenhuis. ,,Toen ik werd gevraagd om deze marathon te openen, twijfelde ik geen moment om ook mee te doen met de eerste ronde.”

Enkele plekken vrij

Behalve Feenstra heeft zich ook een bekende sporter aangemeld voor deelname aan de spinningmarathon. Belangstellenden - er zijn nog enkele plekken vrij - kunnen zich op www.vriendenmartiniziekenhuis.nl aanmelden voor deelname.

Deelnemers moeten minimaal 50 euro (aan sponsorgeld) bijdragen. De deelnemer die het meeste (sponsor)geld ophaalt, wint een spinningfiets.