Voor mensen met een verstandelijke beperking die voor zichzelf willen opkomen: themabijeenkomst Onderling Sterk Groningen

Bij zaVie/ Zorgbelang Groningen wordt donderdag 14 november een themabijeenkomst gehouden over belangenbehartiging door en voor mensen met een verstandelijke beperking.

Maria Dirks van Onderling Sterk Groningen en Andries Kroese van Zorgbelang Groningen leggen in deze bijeenkomst uit wat opkomen voor jezelf is en waarom dit belangrijk is.

Verder wordt volop aandacht geschonken aan Onderling Sterk. Deze belangenvereniging door en voor mensen met een verstandelijke beperking heeft afdelingen in Groningen, Zuidhorn en Leek-Tolbert.

De afdelingen worden gesteund door vrijwillige coaches en het Onderling Sterk Steunpunt - provincie Groningen. Dit steunpunt is gevestigd bij, en wordt ondersteund door, Stichting zaVie en Zorgbelang Groningen.

Ook voor verzorgers, familie, begeleiders en potentiële vrijwilligers

De bijeenkomst, die duurt van 14.00 tot 16.00 uur, is bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking die voor zichzelf willen opkomen, verzorgers, familie, begeleiders en potentiële vrijwilligers.

Zij worden verzocht zich aan te melden. Dat kan per e-mail en telefonisch (050 - 571 39 99/06 - 174 174 58).