Groningse Baby Spa wint award voor Baby Spa of the Year

GRONINGEN Luxury Travel Guide heeft Sparkle Baby Spa uit Groningen uitgeroepen tot Baby Spa of the Year 2019/2020.

Sparkle, uit de Groningse binnenstad, is hiermee de eerste Baby Spa in Nederland die een (jury)prijs wint op het gebied van wellness en spa. Onderneemster Dominique Scheper opende de Spa nog geen jaar geleden, en nu al wordt deze bekroond met een award. In de categorie ‘Baby Spa’ lieten ze de andere genomineerden achter zich.

Elk jaar reikt de Luxury Travel Guide, een toonaangevend magazine in de reis- en wellnessbranche, awards uit in verschillende categorieën op het gebied van wellness, reizen en lifestyle. Sparkle Baby Spa, Skin & Health Clinic is door de jury uitgeroepen tot Baby Spa of the Year.

Het juryoordeel

De jury is gecharmeerd van de persoonlijke aandacht van Sparkle en de focus op veiligheid en geborgenheid. Wat als argument werd genoemd was dat de privacy en ontspanning zorgden dat baby’s echt kunnen profiteren van alle voordelen die floaten biedt. Ook de rustgevende sfeer maakte indruk. De zachte kleuren, fijne geur en gedempte licht creëren een ideale omgeving om tot rust te komen, voor zowel baby als ouder.

,,We zijn ontzettend blij en vereerd om als eerste Baby Spa in Europa de prijs voor Baby Spa of the Year te winnen. Het is vooral heel fijn om te horen dat professionals, die Spa’s over de hele wereld bezoeken, de geborgenheid en persoonlijke aandacht die we bij Sparkle zo ontzettend belangrijk vinden ook terugzien en benoemen”, aldus Dominique Scheper Eigenaar Sparkle Baby Spa.

Geborgenheid en persoonlijke aandacht

Niet alleen bij de jury van LTG valt de oprechte aandacht en het kleinschalige karakter van de Groningse Baby Spa op. Ook in de reviews en reacties die ouders achterlaten worden de sfeer in de spa, de persoonlijke touch en de deskundigheid van het team vaak genoemd. Sparkle Baby Spa is zelfs al een aantal keren de ‘mooiste van Nederland’ genoemd. Dominique heeft dan ook veel aandacht besteed om een geborgen sfeer neer te zetten dat het prachtige, authentieke pakhuispandje eer aan doet.

Bij alles is gedacht aan de veiligheid en comfort van de baby’s; geen plastic badspeeltjes, maar badeendjes van natuurrubber in rustige kleuren. De olie van het Nederlandse huidverzorgingsmerk Oolaboo die wordt gebruikt, is vrij van alle twijfelachtige stoffen als parabenen en essentiële of minerale oliën. De neckfloats zijn uitgebreid getest en gecertificeerd in Duitsland en de baden zijn van hoge kwaliteit met een waterfilter voor gezuiverd water en natuurlijk reinigingssysteem wat schimmels en bacteriën dood.

Het belangrijkste is dat baby’s in alle rust en alle veiligheid kunnen ontspannen.

mer op https://www.sparklegroningen.nl/