Nieuw tijdperk van zeer scherp zien bij Greving en Greving

Aangeboden door: Greving & Greving

Onze ogen zijn ons belangrijkste zintuig waar we niet zuinig genoeg op kunnen zijn en daar weten ze bij Greving en Greving alles van. Na jarenlang wetenschappelijk onderzoek maakt de opticien tegenwoordig gebruik van een baanbrekend oogmeetproces waarmee glasheldere resultaten worden bereikt.

Honderdsten dioptrie nauwkeurig

,,We zijn er best trots op dat wij als eersten hiermee mochten starten in Nederland’’, vertelt Rick Greving namens de optiekzaak.  Er is door de jaren heen natuurlijk al veel ontwikkeling geweest in de manier waarop ogen gemeten kunnen worden, maar nog niet eerder is er zoiets revolutionairs uitgekomen.  ,,Werkten we tot voor kort in kwarten sterktes, tegenwoordig kunnen we de oogmeting nog veel nauwkeuriger uitvoeren.  Met deze nieuwe apparatuur kan worden gemeten tot honderdsten! Wie zijn of haar ogen bij ons laat meten krijgt dus niet meer te horen dat er een sterkte is gemeten van 1.25, maar het kan bijvoorbeeld gaan om een waarde van 1.32. Die kleine verschillen hebben een grote invloed op het zicht. Het kan zo zijn dat je tijdens het lezen die ene regel net wel meepakt en dat is de basis voor alles wat wij doen. We willen het zicht van onze klanten zo scherp mogelijk in beeld krijgen. Wij zien nu al grote verschillen tussen de scherptes die we kunnen behalen met de nieuwe sterktes en de metingen zoals we dat tot nu toe gewend waren.’’ 

Voor jong en oud

De nieuwe sterktes kunnen zowel in multifocale glazen als in enkelvoudige glazen verwerkt worden. Zowel jong als ouder kan dus profiteren van dit scherpe zicht! Bij Greving en Greving bent u altijd welkom voor een (preventief) oogonderzoek, een deskundige oogmeting en een goed advies. De optometristen, opticiens en contactlensspecialisten zijn gediplomeerd en ervaren en nemen graag de tijd voor u. En omdat een mooie bril pas af is als de glazen zorgvuldig in het montuur gemonteerd zijn, beschikken de winkels over eigen ateliers waar vakmensen uw nieuwe brillenglazen inslijpen. Goed zien is een groot voorrecht en een prachtig geschenk van Moeder Natuur en de medewerkers van Greving en Greving helpen u graag om er optimaal van te genieten. Nieuwsgierig wat Greving en Greving voor u kan betekenen? Zoek gerust eens contact; de medewerkers heten u van harte welkom! Neem voor meer informatie een kijkje op de website www.greving.nl.