Steigerhouten meubelen voor een kinderkamer met karakter

Aangeboden door: VanLonden.com

Steigerhout is al jarenlang een veel gebruikt materiaal voor tuinmeubelen. Deze populariteit komt voort uit de stevigheid van het materiaal maar ook uit de stoere, unieke uitstraling. Dat maakt het ook uitermate geschikt voor het inrichten van een kinderkamer.

De experts van VanLonden.com maken in hun eigen werkplaats de leukste, stoerste en mooiste peuterbedden en hoogslapers en andere kinderbedden van steigerhout. Ze worden ambachtelijk gemaakt en indien gewenst ter plaatse voor je in elkaar gezet zodat je zeker weet dat jouw kind slaapt in een kinderbed van topkwaliteit.

De perfecte kinderkamer

Een kinderkamer is een plek om te spelen, om te ontdekken en om aan het einde van de dag voldaan te slapen. Maar het is bovenal de plek die voor het kind als zijn of haar domein moet aanvoelen. Meubels, van bureaus tot kinderbedden, zouden daarom een unieke touch aan dat domein moeten verlenen.

In de webwinkel van VanLonden.com vind je tientallen steigerhouten kinderbedden voor meisjes en jongens. Van bedbanken en hoogslapers tot huisjesbedden: allemaal met de unieke, robuuste uitstraling die steigerhout zo populair heeft gemaakt.

Ben je op zoek naar een kinderbed dat slapen met spelen combineert? Dan is de steigerhouten halfhoogslaper met huisje Joanneke een goede keuze. In plaats van in een gewoon kinderbed begint jouw kind voortaan de nacht in een echt huisje. Naar bed gaan is dan geen straf meer, het is iets om naar uit te kijken.

Vakwerk en maatwerk

Een ander voordeel van dit type kinderbedden is de flexibiliteit van de ontwerpen. ‘s Nachts is kinderbed Joanneke bijvoorbeeld de perfecte slaapplek, overdag een prachtige hut om samen met vriendjes en vriendinnetjes urenlang te spelen. En blijven die vriendjes slapen? Geen probleem met het onderste gedeelte van het bed. Ook herbergt Joanneke volop plek om speelgoed en knuffels op te bergen.

Wil je het nog wat persoonlijker en specialer maken? Met maatwerk laten de mensen van VanLonden.com jouw eigen ontwerpen graag tot leven komen. Steigerhouten meubelen die je in de webshop bestelt, worden door het hele land bezorgd en gemonteerd. Ook daar heb je dus geen omkijken naar.

Maak ook de kinderkamer uniek

Kortom: in de collectie van VanLonden.com vind je talloze opties om de kinderkamer een robuuste, unieke uitstraling te geven. Ieder meubelstuk wordt een eyecatcher door de ambachtelijke werkwijze van de steigerhoutspecialisten in de werkplaats.

Niet op zoek naar een kinderbed, maar wel geïnteresseerd in de uitstraling van steigerhout voor jouw kinderkamer? Wat te denken van een kledingkast, tafeltjes met bijpassende stoeltjes om aan te lezen of te tekenen, of een heus poppenhuis met de robuuste uitstraling van steigerhout?

Is het aan het einde van de dag tijd om alle poppetjes, auto’s en boeken op te bergen? In een stevige kist of makkelijke opbergbak is plaats voor heel veel spulletjes. En dan is het snaveltjes dicht en oogjes toe in dat heerlijke kinderbed dat al de hele dag stond te wachten totdat de nacht weer zou beginnen.