Op dinsdag 10 maart is onze natuurgeneeskundige Boaz Groeneveld aanwezig bij GW Flora aan de Westersingel 15 voor een kennismakingsconsult iriscopie

Aangeboden door: G&W Aptroot

Iriscopie is een techniek uit de alternatieve geneeskunde electro-accupunctuur. De modernste electronische apparatuur stelt ons in staat om het functioneren van de organen te meten. Dit noemt men electro-acupunctuur. Dit gebeurt door middel van meetpunten aan de vingers en tenen. Deze meting is geheel pijnloos!

Wat is iriscopie? Iriscopie is geen geneeswijze maar een manier om de toestand van de gezondheid nader te beschouwen. De iriscopist bekijkt het oog door een irismicroscoop. Afwijkende structuren en pigmenten in het regenboogvlies, de iris, geven een beeld van het individuele gestel, met de sterkere en zwakkere lichaamssystemen. Met behulp van electro-acupunctuur of iriscopie kan de natuurgeneeskundige adviezen verstrekken om klachten te voorkomen, om van klachten af te komen of om chronische klachten dragelijker te maken.

Boaz Groeneveld KOMT DINSDAG 10 MAART naar G&W Gezondheidswinkel Flora. U kunt u opgeven bij G&W Flora aan de Westersingel 15 te Groningen of bel naar 050-3127566. Vol=Vol!

Kosten consult slechts €15,- Graag zien wij u op DINSDAG 10 MAART.

Electro-acupunctuur en iriscopie geven u inzicht in: • Uw gevoeligheid voor klachten • De oorzaak van de klachten • Het gebruik van u passende (homeopathische) geneesmiddelen.