Supporters helpen FC Groningen in coronacrisis

GRONINGEN FC Groningen staat voor één van de grootste uitdagingen in de bijna 50-jarige clubgeschiedenis. Niet op het veld, maar daarbuiten.

De coronacrisis grijpt hard in, wereldwijd, en raakt ook de Trots van het Noorden ongenadig.

Ook FC Groningen zal de economische gevolgen van het coronavirus dus moeten zien te overwinnen. En dat wordt één van de zwaarste gevechten aan de vooravond van het 50-jarig jubileum van de club.

Daarom doet FC Groningen een dringend beroep op de clubliefde van supporters en sponsors. De achterban van de Trots van het Noorden kan voor een belangrijk deel bijdragen aan de wijze waarop de club door deze crisis komt. Dit kan door af te zien van een tegemoetkoming voor het seizoen 2019/2020, een donatie én door het verlengen van de seizoenkaart of het sponsorcontract voor het seizoen 2020/2021.

Om in deze crisisperiode blijk te geven van hulp en steun aan FC Groningen biedt de NDC Mediagroep, als partner van de club, een poster aan om op te hangen. Supporters en sponsors kunnen hierdoor letterlijk laten zien dat zij de club in deze zeer moeilijke periode willen helpen.

FC Groningen – Laat ons weer eens juichen!