Van Bergen uit Haren levert nieuwe Toro maaimachine aan Tuincentrum Rutgers in Paterswolde

Als eerste klant in het dealergebied van Van Bergen Tuin en Parkmachines heeft Tuincentrum Rutgers in Paterswolde een Toro maaimachine uit de nieuwe 3000 serie ontvangen.

Rutgers heeft sinds jaar en dag een Toro maaimachine van Van Bergen in gebruik. Willem Rutgers van Tuincentrum Rutgers: „Wat goed is moet je goed houden. Toen er weer een nieuwe grote frontmaaier moest komen en we van Van Bergen hoorde dat Toro net een nieuw passend model uit had was de keuze snel gemaakt.”

Grote maaiklussen

De nieuwe machine wordt ingezet om te maaien op projecten zoals bij de woningbouw in Eelde en ook op anders grote maaiklussen. De machine is voorzien van de laatste eisen qua ergonomie en voldoet aan de strengste nieuwe milieu-eisen.

Wiebe Boersma van Van Bergen: „We zijn er heel blij mee en trots op dat Firma Rutgers de eerste klant is waar we een nieuwe Toro 3200 hebben mogen leveren, voor ons is dit een stukje reclame om de hoek. We wensen Rutgers veel succes met de nieuwe aanwinst!”

Een goede band

De bedrijven Van Bergen en Rutgers hebben al tientallen jaren een goede band met elkaar. Tot enkele jaren geleden zaten ze bij elkaar om de hoek in Paterswolde, sinds 2006 zit Van Bergen aan Meerweg in Haren nog steeds op een steenworp afstand en de onderlinge band is blijven bestaan.

De beide bedrijven Van Bergen en Rutgers bedienen zowel de professionele markt als ook de particuliere markt en geven u graag advies over de oplossingen welke ze beide bieden voor uw tuin of project.