De leukste Vaderdag cadeaus!

Aangeboden door: Little Green Bag

Over een paar weken is het Vaderdag. Je wilt je vader op deze dag toch wat meer verwennen dan normaal. Hierbij denk je natuurlijk aan een lekker ontbijtje op bed en de hele dag samen leuke dingen doen.

Vroeger maakte je op school cadeaus die je op deze dag kon geven aan je vader. Nu zit je niet meer op school en moet je zelf een leuk cadeau bedenken. Je kent je vader waarschijnlijk best goed waardoor je vaak wel weet wat hij nodig heeft. Toch wil je ook kiezen voor een cadeau wat persoonlijk is en waar je je vader heel blij mee kunt maken.

Samen op pad

Niets is leuker dan samen op pad gaan! Samen herinneringen opbouwen is het beste cadeau die je iemand kunt geven. Is het inmiddels al een tijdje geleden dat je met zijn allen op vakantie bent geweest? Verras je vader met een vakantieplanning voor de zomer. In de planning deel je waar je naartoe gaat, hoelang, wat je gaat doen en wie er mee gaan. Weet je nog niet zeker waar je naartoe wilt en twijfel je tussen een aantal plekken? Geef je vader een kaart met daarop de opties waar je zelf niet uit kunt kiezen. Laat je vader de bestemming uitkiezen en plan vanuit daar de vakantie in!

Handige accessoires

Mannen houden van praktische accessoires. Is jouw vader iemand die snel zijn pasjes wilt vinden? Koop een Secrid portemonnee. Dit is klein, handig en er zijn hele toffe designs waar je uit kunt kiezen. Het is praktisch, omdat je vader dit ook makkelijk in zijn broekzak kan stoppen en het niet dik en zwaar aanvoelt.

Ook kun je denken aan een mooie sleutelbos die niet vol zit met allerlei sleutelhangers, maar wel een mooie herinnering achterlaat. Je kunt ook denken aan handige auto accessoires, zoals lekkere geurtjes, schoonmaakspullen of een telefoonhouder.

Designer cadeaus

Heeft je vader al lange tijd niks nieuws voor zichzelf gekocht en wil je hem verrassen met een mooi designer cadeau? Denk aan een Grand Seiko horloge of een mooie riem die hij naar zijn werk kan dragen. Voor mannen kun je tegenwoordig steeds meer toffe accessoires kopen die ze kunnen combineren met outfits. Een horloge kun je en naar je werk en op vakantiedagen in een restaurant dragen. Het is een cadeau die je lang kunt gebruiken en later nog altijd kunt doorgeven aan je kleinkind.