Sunday Summer Fair op Suikerunieterrein

Op het Suikerunieterrein bij EM2 vond afgelopen zondag de Sunday Summer Fair plaats. Deze gezellige markt is op alle zondagen in augustus te bezoeken.

De zomermarkten zijn een nieuw initiatief om de Groningse zomer op een positieve manier te ondersteunen. Zowel Stadjers als toeristen en de lokale ondernemers zijn meer dan klaar voor leuke corona-proof activiteiten. Tijd om weer lekker naar buiten te gaan!

Daarom een gezellige zomermarkt met een verrassende mix van leuke en lekkere producten. Je vindt er onder andere vintage en tweedehands kleding, brocante, decoratie- en interieurartikelen, upcycling, en allerlei supercreatieve zelfgemaakte dingen. Van unieke resin-hangers tot vrolijke zelfgemaakte jurkjes. Van stoere industriële deco tot precies die ouwe lp die je nog zocht. Ook is er een breed aanbod van allerlei lekkers door lokale ondernemers. Er is van alles te proeven en te eten!

Kortom, een gezellige zomermarkt met een toffe combinatie van vintage, nieuw, creatief en lokale producten! De markten zijn op het terrein direct voor EM2. Buiten én in een prachtige vintage tent op het Suikerterrein in Groningen

Binnen in the Barn, op het terras van EM2 en in de Suikertuin kun je natuurlijk genieten van een heerlijke steenoven pizza of een verkoelend drankje en een dj zorgt voor extra zomerse ambiance. Van 11.00 uur tot 17.00 uur, entree en parkeren gratis.