Het hoogste rendement ligt binnen handbereik

Aangeboden door: flexitrent.com

In bijna alle beroepsgroepen nam het percentage mensen dat wel eens thuis aan de slag is in het tweede kwartaal scherp toe in vergelijking met hetzelfde kwartaal in 2019, maar hoe zorg je nu dat je vanuit huis het hoogste rendement uit je werk haalt. De oplossing is dichterbij dan je denkt.

Het begint allereerst met de aanwezigheid van de juiste apparatuur en een goede voorbereiding is het halve werk. Vanzelfsprekend betekent dit per saldo een grote investering wanneer je een aankoop overweegt, maar je kunt tegenwoordig bijvoorbeeld ook een macbook huren of een ipad huren, waarmee je direct aan de slag kunt.

Wil je echt een uitgebalanceerde werksituatie creëren? Dan beperk je je niet tot telefoneren, mailen en appen onderweg. Met de nieuwste iphones van Flexitrent en ipads die te huur worden aangeboden op Flexitrent.com, heb je al je werk in no time binnen handbereik. Even de telefoon aansluiten op een docking station en je gebruikt je smartphone als laptop of desktop, zodat je een paar uurtjes gefocust aan de slag kan. Zodra je de smartphone loskoppelt, heb je nog steeds alle data binnen handbereik. Handig, want hoe minder devices je gebruikt, hoe sneller en makkelijker je schakelt tussen werk en privé. Een iphone huren biedt in veel gevallen de juiste uitkomst.

Door de nieuwe mobiele technologie ben je eigenlijk automatisch al 24 uur per dag met werk (en privé) bezig. Steeds meer werknemers hebben werkmail op hun smartphone en delen hun werkmailadres met hun vrienden en familie. Zo kunnen ze continu direct reageren op zakelijke én persoonlijke kwesties en dat is wel zo handig. Een smartphone huren is dan een voordelige oplossing. De techniek was vroeger nog een beperkende factor, maar nu de tijden zijn veranderd en het zelfs mogelijk is om een gaming laptop, laptop, macbook, iphone, ipad, smartphone te huren tegenover een gunstige prijs per maand, komen de beste producten ineens heel snel binnen handbereik.